Na 21 jaar bestuurswerk ben ik vorig jaar afgetreden. Ik beheerde en bouwde alle websites van deze mooie vereniging. Het afgelopen jaar heb ik een deel van mijn werkzaamheden overgedragen aan Yvonne. Zij heeft een frisse website gebouwd die binnenkort de lucht in zal gaan. Deze verenigingssite gaat zij tevens beheren als Webmaster.

De bestuurswebsite waarop de volledige administratie van onze vereniging draait vraagt om een aparte tijdsinvestering. We zijn daarom naarstig opzoek naar iemand die de wil, tijd en kennis heeft om dit deel van mijn functie over te nemen.
Tot die tijd hou ik deze site in de lucht. Omdat ik steeds drukker wordt met andere zaken en niet voor niets mijn bestuurstaken vorig jaar heb neergelegd hoop ik van harte dat dit nieuwe seizoen ook dit stokje overgenomen kan worden.

Je hebt naast tijd ook kennis nodig van PHP, HTML en een beetje kijk op CMS zodat je ziet hoe de omgeving is opgebouwd. De website draait op het Joomla platform. Enige kennis hiervan is handig.

De nieuwe generatie hobbyisten kan beter dan ik de vereniging een duw vooruit geven met nieuwe inzichten, verse ideeën en nieuwe energie….
Ik nodig bij deze dan ook iedereen uit om eens te overwegen om, net als ik, je hobby een wat andere invulling te geven als Technisch beheerder van deze bestuurssite.
Je hoeft hiervoor geen zitting te nemen in het bestuur. Wel kom je eens in de zoveel tijd op een bestuursvergadering om verslag te doen en overleg te hebben, voor zover dat niet tussendoor al gebeurt.Ook zal ik je uitgebreid inwijden in het platform en kun je ook altijd voor vragen bij mij terecht.

Ga jij deze uitdaging aan?

Je helpt onze vereniging hier enorm mee!

Met elkaar maken we de vereniging en JIJ bent hart nodig.

Groeten Jack