HomeOnderwerpenTechniekhandige en compacte magneetroerder

handige en compacte magneetroerder

Cerianthus is een actieve zeeaquariumvereniging en dat wordt nog eens een keer onderstreept door deze handige magneetroerder....

De magneetroerder is ontwikkeld door de ceritronicawerkgroep van de vereniging en werd in 2016 op de juni bouwavond gebouwd door meer dan 20 leden.

Om nòg meer hobbyisten te laten profiteren van dit mooie stukje techniek, biedt Cerianthus deze magneetroerder kant en klaar te koop aan.

In combinatie met een nieuw lidmaatschap is deze magneetroerder inclusief 2 magneetroerstaafjes bij de vereniging te koop voor slechts €35,- (exclusief de kosten van het lidmaatschap). Zonder lidmaatschap is de magneetroerder inclusief 2 magnetische roerstaafjes te koop voor €45,-. (Indien de magneetroerder opgestuurd dient te worden, wordt hiervoor €7,50 in rekening gebracht.)

 

De magneetroerder bevat een toerentalregeling waarmee eenvoudig het gewenste toerental kan worden ingesteld. Hierdoor wordt het meten nòg makkelijker!

Uiteraard is de magneetroerder op elke ledenavond (2de dinsdag van de maand, behalve in de vakantiemaanden juli en augustus) te zien.

Vragen? Stel ze gerust aan één van de bestuurders van Cerianthus.

 

 

Ga naar boven