HomeUw aquarium!

Uw aquarium ook op Internet?

Ook uw aquarium kan hier bij komen te staan! In deze rubriek bieden we leden van Cerianthus de mogelijkheid hun aquarium te presenteren. Voor belangstellenden wordt in deze rubriek op die manier de kennis en ervaring die binnen de vereniging aanwezig is, toegankelijk gemaakt. Bent u lid van Cerianthus en wilt u met uw aquarium op internet, meldt u dan aan bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

We vragen u dan drie dingen:

  1. Een leuk verhaal over uw aquarium. Hierin kan bijvoorbeeld staan: Wanneer en waarom bent u met een zeewateraquarium begonnen? Welke bewoners leven er in uw aquarium en waarom kiest u juist voor deze bewoners? Wat zijn uw grootste successen tot nu toe? Wat zijn de grootste rampen tot nu toe? etc. etc.
  2. Een overzichtsfoto en 1 tot 3 detailfoto's van uw aquarium.
  3. Of meldt u aan voor een bakbezoek, dan schrijven we de teksten samen en maken we de foto's voor u!

Zo'n bakbezoek is een gezellige manier om kennis en ervaring uit te wisselen en adviezen in te winnen. Leden van de fotowerkgroep kunnen op die avond de foto's van de bak maken en leden van de internetwerkgroep schrijven het verhaal over uw bak. Is uw verhaal geschikt voor het internet, dan is het waarschijnlijk ook geschikt voor ons maandblad Cerianthus!

Ga naar boven