HomeAankondigingenexcursie 2020, "De Jong Marinelife"

knop-vereniging

knop-onderwerpen

knop-aquaria

knop-foto-video

Beste deelnemers aan de excursie naar "De Jong Marinelife",

Met grote teleurstelling moeten wij jullie meedelen dat de excursie op 22 maart niet doorgaatDit heeft te maken met het heersende en oprukkende Corona virus. Liefst 50 leden hebben zich voor deze excursie aangemeld. Best een grote groep en daar zijn wij heel blij mee. We hadden er ook allemaal zin in, maar het risico van een eventuele besmetting is heel reëel aanwezig.

In goed overleg met Steven Mertens, coördinator van deze middag bij "De Jong MarineLife", hebben we als bestuur moeten besluiten om deze excursie uit te stellen. Een lastige keuze. De risico’s gelden niet alleen voor de aanwezige leden, maar ook voor het bedrijf. 

We willen hier niet op het laatste moment mee aankomen en jullie dus tijdig berichten. Ongetwijfeld ben je teleurgesteld. Een paar weken uitstellen heeft ook niet zoveel zin. Maar niet getreurd: we hebben een nieuwe datum vastgesteld. Dat zal zijn na de zomervakantie in de hoop dat het Corona virus dan is uitgewerkt of sterk is verminderd.

De nieuwe datum is voorlopig vastgesteld op zondag 20 september.

De deelnemerslijst blijft natuurlijk gehandhaafd. Je hoeft je niet meer opnieuw aan te melden. Het bestuur hoopt dat jullie begrip hebben voor deze beslissing.

Vriendelijke groet,

Namens het bestuur: Ian Kerkhof, voorzitter

Ga naar boven