Hallo!

Leuk dat je interesse toont in onze vacature als redacteur.

Onze redactie bestaat normaliter uit 2 mensen, een redacteur en een eind redacteur. Voorheen deden deze twee redactieleden het magazine maandelijks samen. Het afgelopen jaar hebben ze het ieder om en om gedaan. Dat is flexibel onderling in te vullen. Peter treedt dit jaar af na een hele lange tijd als redacteur van ons magazine.

Momenteel zijn wij daarom op zoek naar 2 redactieleden!

Om ons magazine wel te kunnen blijven produceren heeft onze voorzitter deze extra taak er voor nu bijgenomen. Het zal duidelijk zijn dat dit niet de bedoeling is met een ledengroep van ruim 150 leden! De functie is erg leuk en is goed te doen met zijn tweeën, maar voor de voorzitter alleen naast zijn voorzitterstaken is het eigenlijk te veel.

Je hebt geen specifieke voorkennis nodig. Het programma is vrij intuitief wat we gebruiken en Ian kan je uiteraard goed bijstaan tot je lekker bent ingedraaid. Daar is geen haast bij.

Na het opmaken van de inhoud gaat alles digitaal naar de drukker. Die regelt de druk en de verzending. Dus je hebt er weinig rompslomp van.

Lijkt je dit wat dan komen we heel graag met je in contact. Twijfel je of weet je niet precies wat je kunt verwachten, neem dan contact op met Ian Kerkhof. Hij verteld je graag van de hoed en de rand.

Tot noch toe is de redacteur altijd ook een bestuurslid geweest. Dat heeft nog altijd onze voorkeur. Vanaf dit jaar overigens  niet perse nodig. Dus wil je wel als redacteur met ons interessante magazine aan de slag maar niet deelnemen aan het bestuur dan is dat uiteraard geen probleem.

We kijken uit naar je contact!

Ian is bereikbaar op het nummer in ons magazine. Je kunt hem ook mailen.