Leuk dat je interesse toont in onze vacature:  “Technisch beheerder bestuurssite”

Na 21 jaar bestuurswerk is Jack afgetreden. Hij beheerde en bouwde alle websites van deze mooie vereniging. Het afgelopen jaar heeft hij een deel van zijn werkzaamheden overgedragen aan Yvonne. Zij heeft een frisse website gebouwd die recent online is gegaan. Deze verenigingssite gaat zij tevens beheren als Webmaster.

De bestuurswebsite waarop de volledige administratie van onze vereniging draait vraagt om een aparte tijdsinvestering. We zijn daarom opzoek naar iemand die de wil, tijd en kennis heeft om dit deel op zich te nemen.

Voor deze vacature is wel e.e.a. nodig aan kennis. Je hebt naast tijd ook kennis nodig van PHP, HTML en een beetje kijk op CMS zodat je ziet hoe de omgeving is opgebouwd. De website draait op het Joomla platform. Enige kennis van Joomla is zeker handig maar is ook snel te leren.

Je hoeft hiervoor geen zitting te nemen in het bestuur. Wel kom je eens in de zoveel tijd op een bestuursvergadering om verslag te doen en overleg te hebben, voor zover dat niet tussendoor al gebeurt. Ook zal je uitgebreid ingewerkt worden door Jack in het platform en kun je ook altijd voor vragen bij hem terecht. Jack is nog altijd lid van de vereniging dus ook maandelijks op de ledenavond te vinden, als Covid tenminste geen roet in het eten gooit.

Ga jij deze uitdaging aan? Je helpt onze vereniging hier enorm mee!

Met elkaar maken we de vereniging en JIJ bent hart nodig.

Bij interesse kun je ons via het contactformulier bereiken.